Докато битката за топ 4 в Серия А става все

...
Докато битката за топ 4 в Серия А става все
Коментари Харесай

Моуриньо промени тренировката на Рома, смята, че го шпионират

Докато борбата за топ 4 в Серия А става все по-ожесточена, Жозе  Моуриньо не желае да остави нищо на случайността, с цел да си обезпечи място в Шампионската лига за идващия сезон. Според Corriere dello Sport, португалският управител е трансформирал нормалната си тактическа подготовка с ротации във вероятния състав, с цел да не даде късмет да бъде изследван от опонентите си. Смята се, че Моуриньо се притеснява, че Микеле Оречио, индивидът, който дава отговор за разузнаването на противниците на Торино, може да надзърта в последната подготовка преди мача.

Докладът също по този начин загатва, че Моуриньо и неговият екип също са се шегували със скаутските качества на Оречио, защото подготвителната площадка на Рома е увита в спонсорски банери, с цел да не могат външни лица да гледат подготвителните сесии. Въпреки това, с цел да бъде безусловно сигурен, Моуриньо изпрати своя асистент Нуно Сантос да се разноски из подготвителното игрище, с цел да види дали в действителност е допустимо да се надникне, като се крие сред живите плетове.

В момента Рома се намира в яростна конкуренция с Интер, Милан и Аталанта за място в топ 4. Десет кръга преди края на сезона " вълците "  са на пето място, равни по точки с четвъртия Интер, до момента в който са с една зад Миан, който е с 51. Аталанта им диша във врата с 48 пункта и всяка неточност може да им коства скъпо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР