Докато беше днес на посещение в лондонска болница, премиерът Борис

...
Докато беше днес на посещение в лондонска болница, премиерът Борис
Коментари Харесай

Гневен родител на болно дете се оплака на Джонсън от здравната система на Острова

Докато беше през днешния ден на посещаване в лондонска болница, министър председателят Борис Джонсън трябваше да изслуша гневните недоволства на татко на болно дете, че то не получава задоволително здравни грижи и че националната здравна работа е унищожена, съобщи Ройтерс.

В университетската болница в квартал " Уипс крос " бащата Омар Салем изрази неодобрение си пред Джонсън от обстоятелството, че в детското поделение, където е била настанена 7-годишната му щерка откакто е предходна през незабавното поделение, няма задоволително личен състав и пациентите би трябвало да чакат дълго, с цел да бъдат прегледани от доктор, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Това не е задоволително ", сподели бащата, до момента в който министър председателят стоеше и слушаше. " Националната здравна система бе разрушена, а в този момент вие идвате тук поради медийното отразяване ", сподели Салем.

В поста си в " Туитър " гневният татко, който се показа като деятел на Лейбъристката партия, прави оценка високо помощта, която щерка му е получила в незабавното поделение, само че след това в детското трябвало да чакат часове да пристигна доктор. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР