Докато България беше залята с протести, лидерът на Европейската народна

...
Докато България беше залята с протести, лидерът на Европейската народна
Коментари Харесай

Йончева: Лидерът на ЕНП подкрепи ГЕРБ, докато България е залята от протести

Докато България беше залята с митинги, водачът на Европейската национална партия господин Вебер поддържа ГЕРБ. Нещо повече, дори поздрави Борисов за битката с корупцията. Очевидно европейската десница избира да крепи своя сътрудник, в сравнение с да отбрани демокрацията и върховенството на закона. Намирам това за позорно. Това сподели евродепутатът Елена Йончева, оповестиха от пресофиса на Йончева.

Евродепутатът Йончева обърна внимание, че и в България левицата е главната партия, най-последователна в рецензията на ръководството на Борисов. " Битката последните три години се водеше главно от Българска социалистическа партия. По всички тези корупционни кавги аз и сътрудниците внесохме сигнали в прокуратурата. Тези сигнали са готови от адвокати, подкрепени са с голям брой документи. Разследванията бяха отразени и в европейската преса.

Ще припомня за някои от тези сигнали - корупцията, обвързвана със строителството на оградата на българо-турската граница, „ Кумгейт “ който разкрива по какъв начин общинската администрация в един български град е овладяна от един другарски и бизнес кръг, аферата “Ало Банов “. Внесох три сигнала, свързани с Бойко Борисов. Единият е тъй наречените “ Къща в Барселона “,която българските управляващи настойчиво отхвърлят да проверяват. Тук не става въпрос за персоналния живот на един министър председател. Прокуратурата на една европейска страна проверява европейски министър ръководител. В България - тишина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР