„Докато българите в чужбина са унижавани, нашата държава внася криминални

...
„Докато българите в чужбина са унижавани, нашата държава внася криминални
Коментари Харесай

Костадинов: Не ни връщат просто мигранти, а изнасилвачи, убийци и наркопласьори

„ Докато българите в чужбина са унижавани, нашата страна внася престъпни нарушители от Австрия. Всяка седмица идват самолети с мигранти. Вчера кацнаха нови 80 индивида. Почти всички от тях осъждани рецидивисти и нарушители с многократни престъпни действия - изнасилвачи, убийци, сводници, наркопласьори. Европейският престъпен хайлайф сега се заселва в България. “, сподели ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов от трибуната на Народното събрание.

По информация на „ Възраждане “ към този момент са върнати на територията на България над 300 " нарушители и рецидивисти ". Очаква се общата численост до края на годината да доближи минимум 3000 души.

„ Това е минималното число, тъй като следва да се одобри необятно обхватна европейска политическа рамка, наречена „ Пакт за миграция “ - това е поредност от закони и контракти, при която България ще би трябвало да приема всичко, което й върнат. Задължават ни да приемем този престъпен отпадък, за който приказваме сега. И в случай че ние откажем, ще би трябвало да плащаме, като обсъжданите цени са сред 20 и 25 хиляди евро на нарушител. Това ще би трябвало да платим всички българи. Държавата ни безусловно отива по дяволите сега и единственото, което остава е да си отговорим какъв брой още тъкмо време ни остава. От по-голямата част на хората в пленарната зала нищо не зависи, тъй като те са реализатори на непознати ползи. Уважаеми сънародници, това зависи от вас, тези, които ще отидете да гласувате. Имаме два избора. Или се съпротивляваме, излизаме и споделяме своята позиция високо на глас и заявяваме, че желаеме България да продължи да съществува като свободна или самостоятелна страна или България ще бъде доубита. Защото тя не умира. Умирането е натурален развой. Тя е убивана, убивана от целия политически хайлайф. Сега сега ви показахме единствено няколко капките в общото тресавище, в което потъва България. Ние от „ Възраждане “ обаче имаме вяра мощно в себе си, имаме вяра в българския народ, имаме вяра, че България ще продължи да съществува. “, добави Костадин Костадинов.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР