Докато аз съм президент (на клуб), никога няма да гласувам

...
Докато аз съм президент (на клуб), никога няма да гласувам
Коментари Харесай

Крушарски: БФС трябва да се ръководи от мениджър, а не от футболен човек

Докато аз съм президент (на клуб), в никакъв случай няма да гласоподавам човек от футбола да ръководи БФС. Това съобщи притежателят на " Локомотив " (Пловдив) Христо Крушарски и уточни, че бюджетът на клуба е 4.5 млн. лв..

" Трябва управител. Боби (Михайлов) малко или доста се научи, открадна поминък и от Славков, и от Вуцов. Базата малко ли е, която направи? Ние се радваме, че Борислав Михайлов не е в изпълкома на УЕФА. Но какво печелим от неговото излизане? Оттук нататък, в случай че няма човек в УЕФА, няма да има нищо. За мене първо си оправяме дворовете, вършим мощна лига, да се потвърди в Европа и да се преценяват с нас ", сподели Крушарски, представен от БНР.

Според него в България феърплей няма. " Ние в случай че се съберем и сме единни президентите, няма да ги има тези проблеми. Ето през вчерашния ден във Враца: " Купил си мача " (победата на " Локомотив " с 4:1 против " Ботев " ). Боже мой, аз нямам пари да се усмихна - ще закупувам мач. Аз в случай че имам непотребни пари, ще ги давам за нелепости ли? Няма по какъв начин да стане ".

Той уточни, че " не е виждал това животно черно тото " и че му е коствало доста да почисти името на " Локомотив ". Според него някогашният капитан на " Черно море " Георги Илиев, който към този момент е в пловдивския тим, е чист в абсурда с детектора на лъжата от края на предишния сезон. " Някой е употребявал момента да ги накисне, да ги натопи или да ги излъже. "

Крушарски сподели, че договорът за концесия на стадиона остава надалеч и че общините би трябвало да заемат страна. " Не е въпросът за пари, а за схващане и влизане в казуса. На мене ми писна да си приказвам едно и също. Искаме ли да имаме футбол в Пловдив или не, това би трябвало да се реши ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР