Докато аз съм председател ГЕРБ няма да вземе БСП така

...
Докато аз съм председател ГЕРБ няма да вземе БСП така
Коментари Харесай

Докато е председател на БСП, ГЕРБ няма да вземе БСП, заяви Нинова

" Докато аз съм ръководител ГЕРБ няма да вземе Българска социалистическа партия по този начин както взе десетки партии и ги унищожи. Сега унищожава ПП-ДБ, единствено Българска социалистическа партия му се опря и няма да му се получи ". Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред bTV, написа " 24 часа "

Нинова не отговори дали социалистите биха управлявали с ПП-ДБ след възможни нови избори, само че бе безапелационна, че с ГЕРБ няма по какъв начин това да се случи.

" Избори би трябвало да има, уверена съм, че резултатът няма да е същият. Няма по какъв начин хората, които заложиха на смяната пред 2020 година на митингите да не са разочаровани от това изменничество. Няма по какъв начин хората, които са подкрепяли ГЕРБ да не са разочаровани от това, че Борисов жертва партията си, Мария Габриел и дамите, които преговаряха. Надявам се, че въпреки всичко хората ще оценят и нас, че останахме единствената партия, която не се прегърна с мафията ", сподели още Корнелия Нинова.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР