Докато аз съм председател ГЕРБ няма да вземе БСП така

...
Докато аз съм председател ГЕРБ няма да вземе БСП така
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Докато аз съм председател, ГЕРБ няма да вземе БСП така както взе десетки партии и ги унищожи

" Докато аз съм ръководител ГЕРБ няма да вземе Българска социалистическа партия по този начин както взе десетки партии и ги унищожи. Сега унищожава ПП-ДБ, единствено Българска социалистическа партия му се опря и няма да му се получи ". Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. 

Нинова не отговори дали социалистите биха управлявали с ПП-ДБ след възможни нови избори, само че бе безапелационна, че с ГЕРБ няма по какъв начин това да се случи.

" Избори би трябвало да има, уверена съм, че резултатът няма да е същият. Няма по какъв начин хората, които заложиха на смяната пред 2020 година на митингите да не са разочаровани от това изменничество. Няма по какъв начин хората, които са подкрепяли ГЕРБ да не са разочаровани от това, че Борисов жертва партията си, Мария Габриел и дамите, които преговаряха. Надявам се, че въпреки всичко хората ще оценят и нас, че останахме единствената партия, която не се прегърна с мафията ", сподели Корнелия Нинова, оповестиха от bTV.

По думите ѝ ПП-ДБ са комплициран сътрудник, само че все пак когато са били сътрудници в кабинета " Петков ", не е имало обиди и кавги.

" Категорично споделих на Петков: " Предложиш ли Тагарев – пада държавното управление ", само че не като Борисов. Защото при Борисов неговата дума е евтина, тя не тежи. Сутрин споделя едно, на обяд друго, вечерта трето. Кирил не се съмняваше в моята дума. Дори в този момент като се срещаме и си приказваме той споделя: " При вас знаех. Кажеш ли да, значи да. Кажеш ли не – въобще няма смисъл да опитваме ". Сега той не може да има вяра на Борисов ", добави водачът на социалистите.

Страх, лакомия, изменничество, безнаказаност и агония – по този начин Нинова разказа актуалната политическа обстановка.

" Едната част от сглобката – Борисов, се опасява от отмъщение, от такава смяна в правосъдната система, която ще размрази " Барселонагейт ", чекмеджетата му тъй наречените ПП-ДБ и пък се заслепиха от лакомия за власт – в този момент, незабавно да вземат всичко, регулатори, правосъдна система. И двете групи предадоха гласоподавателите си, на които обещаваха, че в никакъв случай няма да се съберат и ще се борят една против друга. Твърдя, че няма едно отговорно решение към националния интерес на България и към народа, взето за тези 9 месеца. На пето място това в действителност е и наподобява като мъка. Всеки ден оставане на тази сглобка на власт ще задълбочава тази мъка ", разяснява водачът на Българска социалистическа партия.

По думите ѝ този парламент е привършен и в него не може да има свястно трайно болшинство. Който и да получи третия мандат е жертван, уточни тя.

Корнелия Нинова сподели, че към момента не е решила дали ще се кандидатира още веднъж за ръководител на Българска социалистическа партия. Вижте във видеото нейния коментар за това, че в Българска социалистическа партия има бизнес група.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР