Ариана Гранде разглежда как онлайн „тормозът“ доведе до промяна на обложката на албума „Yours Truly“

...
Докато Ариана Гранде продължава едноседмичното си честване на 10-ата годишнина
Коментари Харесай

Докато Ариана Гранде продължава едноседмичното си честване на 10-ата годишнина от дебютния си албум „Yours Truly“, певицата се връща назад към добрите си времена – и лошите.

От четвъртък Grande пусна поредица от новозаписани изпълнения на живо на парчета „Yours Truly“, нова цифрова луксозна версия на албума и нови стоки. Част от това празненство включваше и въпроси и отговори от две части, които Гранде публикува на страницата си в TikTok, като втората част беше публикувана в понеделник.

В отговор на въпрос защо е променила обложката на албума за луксозната версия на „Yours Truly“ от 2023 г., която излезе в четвъртък, Гранде направо каза, че това е, защото нейните слушатели „го мразеха“.

„Е, ужасно е – не е ужасно, (но) ти беше прав“, каза Гранде относно критиките относно оригиналната обложка на албума от 2013 г., добавяйки, че хората са „много ядосани“.

„Бях много тъжна за това и го промених“, каза тя.

Гранде призна, че в крайна сметка се е съгласила с неприязънта към корицата, но е видяла въпроса като възможност да се справи с „тормоза“, с който се е сблъскала през последното десетилетие.

„Бяхте прав, но не винаги сте прав. Тормозът ви е постоянен през последните десет години, така че това е“, каза тя, добавяйки, че „понякога“ този тип критика от феновете работи, но че „понякога ме оставя с рани, които ме карат да поставям под въпрос всичко, което съм направила от."

Тя завърши, като каза нахално „просто се шегувам“. Това не е първият път, когато Гранде говори за онлайн критиките, с които се е сблъсквала, и за емоционалния им ефект.

През април Гранде публикува видеоклип в своя TikTok, за да „отговори на притесненията“, които хората са изразили относно външния й вид. През 2015 г. тя се изказа по подобен начин, след като видя неподходящи коментари за нея и актьора от „Модерно семейство“ Ариел Уинтър в социалните медии.

Въпреки част от негативността, с която се сблъска певицата на „Thank U, Next“, тя изрази признателност към своите поддръжници в първата част от нейните въпроси и отговори „Yours Truly“, публикувани в нейните социални медии през уикенда.

„Благодаря ви, че бяхте в живота ми и за грандиозните десет години и че ме подкрепяхте на всяка стъпка от пътя“, каза тя, добавяйки „Аз съм толкова безумно, вечно благодарна… Обичам те.“

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР