Докато американците се борят с по-високите цени на храните след

...
Докато американците се борят с по-високите цени на храните след
Коментари Харесай

На фона на инфлацията на храните, TikToker споделя 3 трика, за да харчите само $50 на седмица за здравословни ястия за 2

Докато американците се борят с по-високите цени на храните след години на инфлация, една млада жена показа своите правила и препоръки за това по какъв начин живее, с цел да реализира фантазията си да има дом.

Средното американско домакинство е похарчило $213 повече през януари, с цел да закупи същите артикули и услуги, както преди една година, заради непрекъсната инфлация. Въпреки това Кристи Нгуен, 23-годишна от региона на Лос Анджелис, е намерила работливи способи да свързва двата края.

„ Храната не би трябвало да е скъпа, в случай че знаете по какъв начин да намерите най-хубавите предложения и да бюджетирате вярно “, сподели Нгуен пред The ​​New York Post, като сподели, че проектът й за хранителни артикули й разрешава да прави три здравословни хранения дневно.

Тя харчи най-вече $50 на седмица за храна за нея и колегата си и от време на време единствено $35 на седмица, в случай че има останки от хранителни артикули от групови поръчки.

Средното американско домакинство харчи $213 повече на месец в съпоставен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР