Докато американският президент Доналд Тръмп търси всяка възможност да е

...
Докато американският президент Доналд Тръмп търси всяка възможност да е
Коментари Харесай

Как минава един типичен ден на първата дама на САЩ Мелания Тръмп

Докато американският президент Доналд Тръмп търси всяка опция да е в общественото пространство, брачната половинка му Мелания все още избира да остава в сянка. Тя поема наложителния най-малко от публични задължения, само че е много по-неактивна от други предшестващи я първи дами.

От Business Insider са проучили разнообразни източници и са сглобили по какъв начин протича един характерен ден на красивата словенка.

Според информацията Мелания става всяка заран към 5:30 ч. Със брачна половинка ѝ спят в обособени спални.

Тя дефинира като най-важна своя роля тази на майка. Затова сутрините ѝ са заети с 12-годишния ѝ наследник Барън , който приготвя и изпраща на учебно заведение. Твърди, че персонално му прави закуската и обяда.

Останалата част от сутрините на Мелания е заета от тренировки. За да поддържа съвършения си външен тип, тя прави извършения " Пилатес ", разхожда се и играе тенис. Храненето ѝ също е доста здравословно - първата дама яде по седем плода дневно, като заран пие смути или хапва овесени ядки. Все отново е признавала в минали изявленията, че понякога си разрешава малко шоколад или сладолед.

През деня госпожа Тръмп постоянно посещава публични събития или има срещи в офиса си в Източното крило на Белия дом. Според източници тя рядко върви при брачна половинка си в Западното крило и двамата като цяло не се виждат много-много, в случай че нямат ангажимент дружно. Мелания прекарва множеството време със сина си и с родителите си, които към този момент също живеят във Вашингтон.

Първата дама движи и няколко благотворителни начинания, свързани с деца. Освен това следи поддръжката на Белия дом, взе участие в декорациите и избора на менюта и други

Вечер Мелания обичала да си взима вана и държала да има задоволително време за сън. През уикендите пък постоянно се отправяла към Палм Бийч във Флорида, даже и без брачна половинка си.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР