Докато Акапулко продължава да се възстановява от разрушителните щети, които

...
Докато Акапулко продължава да се възстановява от разрушителните щети, които
Коментари Харесай

Полицайка трогна мрежите, след като накърми чуждо бебе

Докато Акапулко продължава да се възвръща от разрушителните вреди, които му нанесе ураганът Отис преди седмица, когато бяха регистрирани ветрове със скорост от над 260км/ч и талази над 10 метра, в обществените мрежи се появиха клипчета от избавителните интервенции, които се организират в засегнатия район.

Едно видео обаче прикова вниманието на обществените медии. На него се вижда по какъв начин полицайка на име Аризбет Амбросио взе участие в акциите по спасяването на потърпевши, когато внезапно чува бебешки рев.

След като намира бебето, то е в прегръдките на своята майка. Оказва се, че малчуганът не е бил хранен от два дни. Тогава Амбросио предлага да го нахрани.

Без да се замисля, майката предава сина си на служителката, която стартира да го кърми. Клипчето набира светкавична известност в мрежите и бива публикувано от Службата по гражданска отбрана на Мексико сити.

Казах ѝ, в случай че разреши, че бих могла да накърмя детето ѝ малко, тъй като самата аз неотдавна го върша. Ако има нещо, от което да ни боли като майки, това е да забележим бебе при такива условия, съобщи по-късно 33-годишната Амбросио в ефира на една от локалните малките екрани.

Esta dama perteneciente a la Policía de la CDMX se llama llegó en apoyo a damnificados en Acapulco, Guerrero, amamanta a un bebé que tenía 48 horas sin comer.

Una mujer policía de la Secretaría de Seguridad Ciudadana (SSC) de la Ciudad de México que está…
— (@OskyParaTi)
Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР