Докажете, че сте на висотата да спасите цяла България. Това

...
Докажете, че сте на висотата да спасите цяла България. Това
Коментари Харесай

Проф. Ангелов пред НС: Докажете, че сте на висотата да спасите цяла България

Докажете, че сте на висотата да спасите цяла България. Това съобщи проф. Костадин Ангелов на първото постоянно пленарно съвещание на 45-ото Народно заседание.

" Управлението на страната изисква нещо доста значимо - коронакризата е по-важното нещо, което стои сега пред народа като тестване и сходен вид изявления, които разклащат доверието в институциите и в българските лекари, няма да доведат до нищо хубаво. Вчера доста пъти казвахте, че съединението прави силата, само че под формата на изявления показвате друго. Аз като доктор знам, че единствено екипната работа може да избави пациента ", продължи Ангелов.

Гледах доста деликатно загрижеността на всеки един от изказалите се българските жители. Само че не разбирам, когато се приказва тук, по кое време сме откровени, който се изричаме или когато стоим в залата без маски.

" Предизборната акция свърши - по време на тази акция част от вас обясняваха, че няма такава пандемия, назоваха докторите нарушители и в този момент мен ме е позор като министър ", сподели още проф. Ангелов.

Той акцентира, че тъкмо е записано от закона - министърът носи отговорността, а не Националният действен щаб.

" Щабът не предлага ограничения. Те се оферират от основния държавен здравен контрольор. За каква правда друга говорите, откакто не се съблюдават. Да може доста да викате, само че и с третата вълна се справихме. Справихме се и с втората вълна ", сподели Ангелов.

Той благодари на съпредседателя на " Изправи се! Мутри вън! " Николай Хаджигенов, че си е поставил маската.

" Колеги, българското опазване на здравето и лекари не заслужават това, което се случва в тази зала. Къде бяхте вие, когато нямахме въздух по време на втората вълна. Само някои от вас влязохте и си правихте по няколко фотоси. Българските лекари са претърпели доста. Те знаят кой беше с тях в лечебните заведения. Сестрите избягаха с помощта на вашата политика. Благодаря ви още един път ", съобщи Ангелов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР