Докъде я докарахме: Девойки наръгаха с нож млад мъж! Две млади

...
Докъде я докарахме: Девойки наръгаха с нож млад мъж!
Две млади
Коментари Харесай

Докъде я докарахме: Девойки наръгаха с нож млад мъж!

Докъде я докарахме: Девойки наръгаха с нож млад мъж!

Две млади дами едната, от които е на 18-годишна възраст, а другата на 27 са били арестувани за нанасяне на телесна щета на 20-годишен мъж. Инцидентът се е случил в Панагюрище в нощта на 2 против 3 февруари. Това заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик Мирослав Стоянов.

Сигналът за случилото е подаден към дежурните в локалното полицейско ръководство. Незабавно към мястото били ориентирани автопатрули и екип на „ Спешна помощ “.

„ Полицаите открили, че на улица в града е зародила свада сред мъжа и две дами – на 27 година от Стрелча и на 18 година от Панагюрище. Тримата се познавали и били от една компания “, изясни Стоянов. Скандалът бързо прераснал в сборичкване и двете дами нанесли със сгъваем нож няколко прободни рани в единия крайник на потърпевшия.

Младият мъж е настанен в локалната болница, а побеснелите извършителки са арестувани в ареста за  24 часа. Органите на реда са иззели и ножа, с който е осъществено похищението.

По случая е формирано досъдебно произвеждане под надзора на прокуратурата, посочи представителят на пазарджишката полиция.

Източник: Българска телеграфна агенция

Още вести четете в графа „ Крими & Темида “

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР