Доживотни присъди получиха двама братя за убийството на баща на

...
Доживотни присъди получиха двама братя за убийството на баща на
Коментари Харесай

Доживотен затвор за двама братя за жестокото убийство на бащата на две деца в Еница

Доживотни присъди получиха двама братя за убийството на татко на две деца от плевенското село Еница, оповестиха от Окръжната прокуратура - Плевен. Престъплението е осъществено на през юли 2022 година, а делото влезе в правосъдна зала през юни предходната година.

Обвиняеми по него са братя от ромски генезис, жертвата е мъж, който им направил забележка в заведение за непристойно държание. 44-годишният Валери бил в заведението на своите съседи. В него били и двама мъже, наети да работят на обект в Еница. Вдигали доста звук, удостовери и собственичката на заведението и братът на убития мъж.

Осъдените братя били изведени от заведението от жертвата и притежателя, само че по-късно се завърнали с още двама мъже. Възникнал е скандал пред заведението, при който братята нанесли удари с нож на жертвата, която е умряла в резултат на раните си.

„ Той им направи забележка, че бяха доста подпийнали и се лигавеха. Оттам към този момент не знам на кого се обадиха. Върнаха се с една кола, всичките с ножове, и безусловно го наръгаха ”, описа тогава притежателят на заведението.

Убитият мъж имал жена и две деца - девойки на 8 години и 8 месеца.

Окръжният съд в Плевен призна братята за отговорни в осъществяването на закононарушението, за което са предадени на съд и им наложи наказване " пожизнен затвор ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР