Доживотна присъда или от 20 до 30 години ще лежи

...
Доживотна присъда или от 20 до 30 години ще лежи
Коментари Харесай

Не е за вярване с какъв прякор е бил в затвора извергът Мартин

Доживотна присъда или от 20 до 30 години ще лежи в пандиза Мартин Трифонов за убийството на дребното момиченце в Сотиря. Първата му присъда е през 2017 година за блудничество и опит за обезчестяване на негова родственица – 9 месеца условно, оповестява Българска национална телевизия.

Малко откакто тази присъда е влезнала в действие той прави кражба и получава 8 месеца за нея. Така се задейства и условната присъда.

Той влиза за 1 година и 5 месеца в Бургаския затвор. Излязъл е на 24 април предходната година, след което прави последваща кражба, за което има импортиран обвинителен акт в Районния съд в Сливен.

Делото не е почнало, защото Трифонов се е укривал и не може да му бъде връчена призовка

Какво чака Мартин зад решетките, не е мъчно да се планува. Публична загадка е, че пандизчиите съблюдават собствен морал. И в него насилниците на дребни деца се радват на изключително „ внимание “.

При предходния си си относително къс престой в пандиза той бил прочут като Травестита.



В момента Мартин Трифонов се намира в болничното заведение в Сливен, където ще остане най-малко пет дни, разкри зам.-директора на в МБАЛ „ Иван Селимински “ доктор Хрисантов.

Окръжната прокуратура в Сливен повдигна три обвинявания - за ликвидиране, за блудничество и за обезчестяване на арестувания за убийството на 6-годишното дете от сливенското село Сотиря. Обвиненията са МУ повдигнати в наличието на длъжностен бранител в болничното заведение, където е настанен.

От здравното заведение допълниха, че сега лекуват пострадванията по краката на арестувания. Пред болничното заведение патрулират няколко полицейски коли.



Междувременно в обществените мрежи бе публикувана фотография на дребната Кристи, десетки консуматори сложиха траурни лентички на профилите си в символ на поддръжка.

Детето е трябвало да бъде първокласничка от тази година. Майката Гергана е възнамерявала то да учи в Сливен.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР