Доживотен затвор за убиеца на младата майка Евгения Владимирова -

...
Доживотен затвор за убиеца на младата майка Евгения Владимирова -
Коментари Харесай

Прокуратурата поиска доживотен затвор за убиеца на Евгения Владимирова

Доживотен затвор за килъра на младата майка Евгения Владимирова - това е наказването, което прокуратурата изиска от Софийския градски съд.

Разследващите упорства и за най-малко 15 години затвор за бащата на причинителя на закононарушението, който му е оказал помощ за укриването на тялото на Евгения.

Предстои Софийски градски съд да се произнесе с решение след чуването на пледоариите.

Жената беше открита убита и затворена в куфар след едномесечно търсене, а трупът ѝ беше зарязан на хвостохранилище край Перник.

Подсъдимият Орлин Владимиров, който е неин брачен партньор, призна, че е направил закононарушението едвам откакто гибелта на Евгения беше разкрита - до тогава той е заблуждавал полицията, че не знае къде се намира дамата.

Версията на отбраната му е, че убийството се е случило без предумисъл при домакински скандал. Разследващите обаче разполагаха с доказателства, че Владимиров е следял нелегално брачната половинка си и авансово е разказал на татко си (бивш чиновник на ДАНС) за желанията си. Причинил е гибелта ѝ по изключително нечовечен метод с удушване с кухненско фолио.

В деня на убийството той е повикал татко си, с цел да му помогне да изхвърлят тялото и да прикрият следите от закононарушението.

Делото завършва на първа инстанция 2 години след гибелта на Евгения. Близките и приятелите ѝ пристигнаха в правосъдната зала и приканиха за обективни санкции.

Подсъдимият за убийството Орлин Владимиров прекара процеса в ареста. Баща му бе пуснат от ареста с по-лека мярка поради проблеми със здравето.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР