Доживотен затвор без замяна - най-тежката присъда чу 21-годишният Мартин

...
Доживотен затвор без замяна - най-тежката присъда чу 21-годишният Мартин
Коментари Харесай

Бабата на зверски убитата Кристин от Сотиря ще даде парите от кръвнината за... ВИДЕО

Доживотен затвор без подмяна - най-тежката присъда чу 21-годишният Мартин Трифонов. Присъдата е за жестокото ликвидиране на 7-годишната Кристин от сливенското село Сотиря.

„ Наистина това желаех аз. Доживотна присъда без право на замяна”, съобщи Милка Георгиева, баба на Кристин, представена от Нова телевизия.

В четвъртък Мартин беше докаран в залата с инвалидна количка. А срещата сред килъра и роднините на убитото дете, бабата на Кристин разказа като филм на ужасите.

И роднините на останалото вечно 7-годишно дете, и техният бранител са удовлетворени, че присъдата на Мартин идва след измененията в Наказателния кодекс. Така, макар че Трифонов е съден по реда на съкратеното разследване, това не се отрази на размера на наказването.

Сливенският областен съд през днешния ден почете и настояването на гражданските искове, предявени от майката, бабата и дядото на убитото дете. Те са в размер на 600 000 лева

„ Никога не съм търсила пари, в никакъв случай не съм търсила помощ. Ако страната в действителност изплати тези пари, имам право да ги даря и желая да ги даря на деца в нужда”, сподели още Милка Георгиева.

Присъдата не е дефинитивна. Тя може да бъде обжалвана в 15-дневен период.

Близките на Кристин обявиха, е имат намерение да изоставен селото. Къщата им към този момент е оповестена за обмен. Причината е, че всичко там им припомня за изгубеното дете.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР