Доиграването на Шампионската лига и Лига Европа може да срещне

...
Доиграването на Шампионската лига и Лига Европа може да срещне
Коментари Харесай

Сериозен проблем за провеждане на евротурнирите

Доиграването на Шампионската лига и Лига Европа може да срещне сериозен проблем, обвързван с британските участници в двата шампионата. В Англия има мярка от двуседмична изолираност за всеки, който влезе в страната.

На този стадий държавното управление не счита да прави изключение за спортисти. Това прави невероятно осъществяване на мачове от евротурнирите в Англия и слага футболните шефове пред логистичен призрачен сън.

Представители на спортни организации не престават диалози с държавното управление с вярата да тази мярка да отпадне. Мачовете от Шампионската лига и Лига Европа би трябвало да се проведат през август, а не е ясно по кое време това условие ще отпадне.

The government have reportedly vetoed attempts for sports stars to be made exempt from the UK's 14-day coronavirus quarantine, which would throw the Champions League and Europa League into chaos.

More here:https://t.co/vKIaRmQllK
— Daniel Davis (@dan_davis20) May 18, 2020
В други европейски страни на този стадий също има такава карантина за влизащите. Във Франция спортът е неразрешен за септември и това е повода ПСЖ да възнамерява да играе семействата си в ШЛ отвън страната.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР