Доходите в България са най-ниски в ЕС. Това заяви в

...
Доходите в България са най-ниски в ЕС. Това заяви в
Коментари Харесай

Доходите в България са най-ниски в ЕС, призна Бисер Петков

Доходите в България са най-ниски в Европейски Съюз. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия министърът на труда и обществената политика Бисер Петков.

" Това е и предизвикването - да се работи за повишение на приходите. Основният метод за повишение на приходите е посредством трудовата претовареност ", съобщи Петков. По думите му пенсиите са нетрудов контракт, само че при ниски приходи не може да се чакат високи пенсии.

Министър Петков подсети, че от 1 юли всички пенсии ще бъдат преизчислени с по-голямата тежест на година застрахователен приход, което ще докара до растеж с 3,8%.

По мотив идния завършек на европредседателството на България, Петков изясни, че съгласно него сме съумели да се оправим.

" Това, което следва на 21-и юни, постоянно съвещание на Съвета на министрите, което ще се организира в Люксембург и след неговото осъществяване можем да кажем до какъв брой е било сполучливо. Много значим е оставащият един месец от председателството ни ", изясни Пеков и посочи, че измежду него действителна смяна настава. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР