Договорката за подкрепа на бюджетите - и държавния, и двата

...
Договорката за подкрепа на бюджетите - и държавния, и двата
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: в очакване на развръзката за Пирогов. А за регулаторите е ясно - по една трета

Договорката за поддръжка на бюджетите - и държавния, и двата така наречен дребни, през днешния ден беше реализирана сред ПП-ДБ и ГЕРБ и Движение за права и свободи, само че другата част от договорката остава неразбираема, само че с обосновани догатки, свързани с оставка на здравния министър и възобновяване на уволнения от него шеф на " Пирогов ".

Преди това Хинков разгласи, че държи на решението си за шефа на незабавната болница.

Десислава Атанасова от ГЕРБ в прав текст изясни по какъв начин ще се разделят постовете в регулаторите - по една трета.

Делян Пеевски се оказа ранима от социологически изследвания персона, които мерят неговата не изключително впечатляваща известност, или по-скоро неналичието ѝ.

БФС си избра дата за конгреса, а към този момент текат спекулациите към претендентите, и най-много подозрения дали Борислав Михайлов няма да направи всичко, с цел да продължи да ръководи.

Кариерното развиване на и.д. шефа на КПКОНПИ също направи усещане. От посредствени оценки до триумфи и спрягане за зам. основен прокурор.

Нов фрапантен случай на домашно принуждение посред политическите драми.

Започна чуването на някогашния английски министър председател Борис Джонсън за скандалните му решения и дейности, свързани с Коронавирус рецесията.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР