Договорът с РСК МиГ е за следващите четири години и

...
Договорът с РСК МиГ е за следващите четири години и
Коментари Харесай

Никой Не Очакваше Това! Красимир Каракачанов Отсече: Ето Къде Ще Ремонтират Изтребителите

Договорът с РСК МиГ е за идващите четири години и ремонтите на българските МиГ-29 ще се правят в България, а не в Русия, съобщи министърът на защитата. Частите също ще се купуват от Русия, както и Полша купува елементи за своите бойни ескадрили от производителя им.

Каракачанов добави, че концепцията му е в идващите седем години да летят всичките 15 български многоцелеви изтребители МиГ-29, а в това време да се ремонтират и щурмовиците Су-25, от които сега летят четири.

Съветът по защита в Министерството на защитата утвърди плана за закупуване на нов изтребител. Той е в режим на координиране с другите министерства, което лишава две седмици, след което ще тръгне към Парламента. Предложението, което сме създали, е да бъдат изпратени и получени предложения от няколко вероятни компании и страни, сподели Каракачанов по Българска национална телевизия.

На предишния конкурс са били изпратени запитвания към Полша и Съединени американски щати за използвани F-16, напомни Каракачанов, а в този момент ще се насочат запитвания както за машини втора употреба, по този начин и за нови. Ще се изпрати и покана към производителите на F-18 „ Боинг “, които са показали интерес. Ще бъдат поканени и производителите на „ Рафал “ и „ Юрофайтър “, включително и за нови. Ще се изпрати и предложение до Израел за осъвременени F-16.
Предстои подписване на контракт със „ доста поправена “ сума за ремонта на военнотранспортните „ Спартан “, добави Каракачанов.

По отношение на новите бронирани машини за Сухопътни войски Каракачанов означи, че има няколко предложения от разнообразни компании и страни, като главното условие е бронираната машина да се сглоби и поддържа в България от български компании, с цел да може част от парите да останат в българската стопанска система.

Белгийските фрегати от състава на Българските Военноморски сили си заслужава да бъдат ремонтирани и поддържани, означи Каракачанов.

Той разяснява и случая с избягалите от Централния софийски затвор рискови нарушители. Много нелепости бяха направени след 1990 година, в това число и за пандизите. Законовата база е доста по-различна от визията на хората за пандизите. По закон надзирателите не носят оръжие и когато пандизчия по някакъв метод се снабди с оръжие и го опре в главата на надзирателя, той не може да реагира. Трябва да се заложи не толкоз на живата мощ и физическото наличие, колкото на модерните средства, съобщи Красимир Каракачанов.

По думите му ограничения против дипломати би трябвало да се подхващат не по конюнктурни съображения. Ако се потвърди съветското присъединяване в тази ситуация " Скрипал ", България би трябвало да последва образеца на останалите страни. Но ограничения би трябвало да бъдат вземани против всички дипломати, които не съблюдават Виенската спогодба, акцентира вицепремиерът. Ако Европа не се върне към Европа на нациите, е жертван на неуспех. В момента в Европейския съюз господства бюрюкрацията, това няма по какъв начин да продължава. За едно десетилетие радикалният ислям завладя Близкия Изток, обществото стартира да се самоорганизира, а Европейският съюз се занимава с какви ли не нелепости, като джендърски конвенции и размера на краставиците, сподели още Красимир Каракачанов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР