Договорът с екипа за подобряване на морските сензори ще изостри

...
Договорът с екипа за подобряване на морските сензори ще изостри
Коментари Харесай

Thales печели договор от Министерството на отбраната на стойност £1,8 милиарда за поддръжка на флота на Кралския флот през следващите 15 години

Договорът с екипа за възстановяване на морските датчици ще изостри фокуса върху наличността на оборудването, предвиждайки проблеми - посредством нововъведения на AI и ръководство на данни - вместо реагирайки, когато се появят.

Чрез вложение в нови докленд уреди, AI, принадлежности за разбор на данни и умения, се надяваме, че времето за връщане на ремонтите ще се понижи, което ще усили оптимално дните, в които флотът е подготвен да разполагане на кораби и подводници в морето.

Договорът също по този начин ще поддържа сонар - способността да чувате под вода - мачти, перископи и съоръжение за електронна война, които разрешават на флота да открива и насочва евентуални закани.

Изображение: Базата Thales в Глазгоу. Снимка: Thales

При оповестяването на контракта в петък министърът на защитата Грант Шапс сподели: „ Във време на световна неустойчивост е неотложно да сведем до най-малко времето, през което нашите кораби и подводници са на открито за поддръжка.

“ Това е още едно партньорство с Thales...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР