Договорът на водещата е прекратен предсрочно. Информацията, която първо разпространиха

...
Договорът на водещата е прекратен предсрочно. Информацията, която първо разпространиха
Коментари Харесай

Телевизията Спря! Шоково Уволниха Най-Известната Българска Тв Водеща! Биха Шута На Самата

Договорът на водещата е преустановен предварително.

Информацията, която първо разпространиха публицисти в обществената мрежа Facebook, бе доказана от програмния шеф на малкия екран Сашо Диков.

По думите му, договорът на Кулезич, който е бил до 31 декември т.г., е преустановен поради неуместни и погрешни мнения за смяна в публицистичната политика на медията.

Във вторник в малкия екран се е провело съвещание на шефовете, продуцентите и водещите на излъчвания в медията дружно с единия от двамата притежатели Павел Вълнев, изясни Диков, представен от " Дневник ".

Същата вечер Люба Кулезич разказала в ефир, че притежателят предложил предаванията да бъдат " по-умерени и не толкоз внезапни ". Това - акцентира Диков, не е правилно, тъй като не го е споделил притежателят, а го споделила изпълнителният шеф Симона Ангелова.

" Затова договорът на Люба Кулезич е преустановен предварително, като ще й бъдат изплатени всички полагащи й се хонорари до края на годината. В средата на декември ще бъдат в София и двамата притежатели, които живеят в Съединени американски щати, и тогава ще бъде препоръчана още веднъж работа на Кулезич ", сподели още Сашо Диков.

До момента водещата не е направила коментар.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР