Договорът на бившия разпределител със “сините изтече след края на

...
Договорът на бившия разпределител със “сините изтече след края на
Коментари Харесай

Първо в Sportal.bg: Андрей Жеков продължава кариерата си в европейски гранд

Договорът на някогашния разпределител със “сините ” изтече след края на сезона и от клуба оповестиха, че няма да го възобновяват.

През новия сезон старши треньор на Левски София ще бъде Николай Желязков, който е отпред и на националния тим на България за мъже.

Андрей Жеков обаче ще продължи своята кариера във вицешампиона на Русия Локомотив (Новосибирск) като асистент на Пламен Константинов, научи Sportal.bg.

Андрей Жеков, ще размени на поста различен български експерт Петър Шопов, който бе помощник на Пламен Константинов през последния сезон.

Очаква се Андрей Жеков да се причисли към Локомотив (Новосибирск) след 2 дни във Варна, където “железничарите ” от Новосибирск обичайно вършат лагер-сбор преди началото на сезона.

42-годишният Андрей Жеков, който има 3 бронзови медала с националния тим на България като играч от Световното състезание през 2006 година, от Световната купа от 2007 година и от Евроволей 2009 година, има опит в Суперлигата на Русия, откакто през сезон 2006/2007 бе плеймейкър на Урал (Уфа).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР