Договор с отбора на ОФК Локомотив (ГО) подписа полузащитникът Димо

...
Договор с отбора на ОФК Локомотив (ГО) подписа полузащитникът Димо
Коментари Харесай

Локо подписа с Димо Атанасов, върна си още един футболист

Договор с тима на ОФК Локомотив (ГО) подписа полузащитникът Димо Атанасов.

Димо Атанасов е роден на 24.10.1985 година в град. Той е младеж на ОФК Павликени и някогашен юношески национал. На 18-годишна възраст стартира да играе професионален футбол в елита на България с екипа на столичния „ Локомотив “, като с екипа на „ червено-черните “ записва към 150 мача.

Играл е още за: ПФК „ 1945 “ (Разград), ПФК „ Ботев “ (Пловдив), ПФК „ Локомотив “ (Пловдив), ПФК „ “ (София), ПФК „ Черно море “ (Варна), ФК „ “ (Дупница), ФК „ “ (Стара Загора), ФК „ Спартак “ (Плевен), ОФК „ Локомотив “ (ГО), ФК „ “ (В. Търново) и ФК „ “ (София).

През сезон 2016-2017 година в efbet Лига изигра за ОФК „ Локомотив “ (ГО) 15 мача и означи 2 гола. Преди началото на пролетния полусезон Димо Атанасов беше изпъден от тима по еднолично решение на тогавашното спортно-техническо управление на клуба.

В своята кариера на професионален футболист полузащитникът има записани 327 мача във всички шампионати (мачове за Купата на България, някогашният шампионат за Купата на УЕФА и участия в Националния тим на България до 21 години).

Димо Атанасов заявява съществени планове да обвърже своето бъдеще с ОФК „ Локомотив “ (ГО) и с град Горна Оряховица.

В ОФК „ Локомотив “ (ГО) се завърна и отбранителният футболист Стефан Иванов.

Стефан Иванов е роден на 30.03.2001 година в град Горна Оряховица. Започва да тренира в ДЮШ на ОФК „ Локомотив “ (ГО), само че след това играе за ДЮШ на ПФК „ “ (София) и ПФК „ Ботев “ (Пловдив). От началото на подготовката на тима за новия полусезон Стефан Иванов се завърна в родния клуб.
ОФК „ Локомотив “ (Горна Оряховица) пожелава триумф на Димо Атанасов и Стефан Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР