Dogecoin се радва на огромно доверие от Илон Мъск и

...
Dogecoin се радва на огромно доверие от Илон Мъск и
Коментари Харесай

Може ли Dogecoin да достигне $1? Wall Street Memes засенчва $DOGE

Dogecoin се радва на голямо доверие от Илон Мъск и доста крипто почитатели. Това беше и първата меме криптовалута, която съумя да покори света, а в прочут интервал от време даже логото на Twitter беше фотография на DOGE.

Това докара и до голям скок в цената на криптовалутата, по тази причина и мнозина си помислиха – това ли е “походът ” към $1?

В тази публикация ще разгледаме опциите и събията, които би трябвало да се случат, с цел да забележим сходно събитие, ще ви дадем информация за това по кое време и дали можем да чакаме $DOGE да доближи до $, както и ще представим една нова криптовалута, която безусловно покорява света сега.

Настоящо състояние на Dogecoin

Dogecoin продължава да поддържа устойчиво движение, като сега $DOGE се продава при цена от $0.07277. Пазарната му капитализация е от близо $10.15 милиарда, което го нарежда на осмо място в целия крипто свят.



Въпреки това, Dogecoin заема 18-то място по търговия със $185.3 милиона на дневна база. Това демонстрира, че валутата е изправена пред избрани провокации и не е толкоз дейна на пазара, както другите топ криптовалути. Тласъкът след промяната на логото на Twitter сякаш към този момент го няма и смелите прогнози на някои консуматори се смениха с по-умерени такива.


Съществуващите затихващи функционалности демонстрират, че Dogecoin може би минава през интервал на стабилизация, като се стреми към по-стабилна пазарна позиция.

Погледнато от дълготрайна вероятност, триумфът на Dogecoin ще зависи основно от способността му да притегля нови вложители и да развива своята технология, с цел да остане конкурентоспособен. Имайки поради настоящата обстановка, може да се допусна, че Dogecoin ще продължи да бъде рентабилна криптовалута и евентуално ще се бори за по-високо място в сърцата на почитателите.

Последни огромни събития към Dogecoin – взор и към бъдещето

Не е изненадващо, че, сходно на доста криптовалути, ценовите придвижвания на Dogecoin са определяни най-вече от вярвата в продукта от страна на почитателите. Инвеститори издигнаха цените на по този начин наречените “меме ” акции GameStop и AMC Entertainment до равнища, които не са свързани с техните съществени бизнес действителности две години обратно. Собствениците на Dogecoin доста се облагодетелстваха от това държание, трансферирано към цифровите активи, като през 2021 година DOGE реализира и своето върхово показване.

Подкрепата, която Илон Мъск, изпълнителният шеф на Tesla, демонстрира към Dogecoin през последните няколко години, евентуално е имала най-забележимия резултат. Туитовете му имат силата да усилят цената и да провокират кратковременно неспокойствие. След промяната на логото на Twitter, видяхме бърз растеж. Както бе предстоящо, това неотложно провокира повишение на цената на Dogecoin, въпреки че от този момент тя е намаляла с към 12% от предходния си връх на 4 април.

Освен това, последователите на Dogecoin с неспокойствие чакат включването на заплащания с Dogecoin в обществената мрежа на софтуерния магнат. Според спекулации, това би доста подобрило полезността на токена, би подтикнало търсенето и би повишило цената. Това обаче към момента не се е осъществило.

Прогнозите сочат към това Dogecoin да доближи $1 единствено в случай че има доста нарастване на пазарното търсене от страна на купувачите, без значение от повода. Но защото е мъчно да се планува това, не се знае дали в миналото тази цена ще доближи един $.

Wall Street Memes – бъдещето на меме криптовалутите

Wall Street Memes ($WSM) е трогателен нов състезател в света на криптовалутите. Въпреки че мнозина не осъзнават какъв брой мъчно може да е да се реализира цена от $1, $WSM показва ранен триумф, който към този момент провокира неспокойствие в крипто общността.

Само за пет дни $WSM съумя да събере над $1.24 милиона в предварителните си продажби, като цената на токена сега е $0.0256. Това е извънредно достижение, което го слага измежду най-хубавите алткойни на пазара сега. Нека създадем и паралел с $DOGE. Ако доближи Dogecoin един $, вие ще имате към 12Х рентабилност.

Но дано върнем топката при $WSM. За да постигнете същия триумф с Wall Street Memes, ще ви трябват единствено 30% от напъните. Това го прави атрактивен за евентуални вложители, които търсят опция за по-бърза и по-лесна облага. И въпреки да е налудничаво да приказваме за 12Х облаги, то шансът този токен да се усили с 4-5 пъти в границите на идващите 2-3 месеца е изцяло действителен.

Силата на $WSM не е единствено във финансовите му индикатори, само че и в мощната му онлайн общественост. С над 500,000 почитатели в Instagram и над 218,000 почитатели в Twitter, Wall Street Memes е на път да стане един от най-популярните меме токени в света на криптовалутите

Заключение

Dogecoin е “бащата ” на всички меме криптовалути. Именно $DOGE съумя да пробие пътя на всички – от наследника си Shiba Inu, до $PEPE, $SPONGE , $SIMPSON & $WSM . И въпреки Wall Street Memes да е още в самото си начало, то невероятната онлайн известност на този крипто план, която е гарнирана със мощен старт и над $1 милион събрани в предварителната продажба единствено в границите на няколко дни, то упованията за този нов крипто план са зашеметяващи.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР