Dogecoin се очертава като виден претендент в сферата на меме

...
Dogecoin се очертава като виден претендент в сферата на меме
Коментари Харесай

Dogecoin има прекалено много сила според експерт – ето защо

Dogecoin се обрисува като изтъкнат кандидат в областта на меме монетите, изключително видно от неотдавнашния му скок, равняващ се на към 100% в границите на една седмица.

Това впечатляващо показване провокира забележителен оптимизъм измежду вложителите, които чакат по-нататъшно повишаване на цените. Сред оптимистично настроените за капацитета му е и крипто анализатор, прочут като Altcoin Sherpa, който счита, че Dogecoin към момента има забележителен капацитет за покачване.

В неотдавнашна обява Altcoin Sherpa посочи няколко фактора, които се чака да доведат до повишение на цената на DOGE, като евентуално надвишават границата от $1. Един подобен фактор е продължаващата поддръжка, която Dogecoin получава от милиардера Илон Мъск.

Altcoin Sherpa в допълнение акцентира преобладаващата позиция на Dogecoin измежду меме монетите, утвърждавайки релативно сигурната му капиталова позиция спрямо останалите. Анализаторът чакат доста нарастване на цената на Dogecoin по отношение на актуалната му цена.

Разглеждайки графиката на Dogecoin, Altcoin Sherpa означи предходния интервал на застоялост на цената преди неотдавнашния ѝ пробив, определяйки $0.2 и $0.3 като евентуални идни ценови ориентири.

Въпреки това, въпреки и оптимистично насторен за вероятностите на Dogecoin, Altcoin Sherpa посъветва вложителите да смекчат упованията си във връзка с възвръщаемостта.

Експертът предизвести да не се чака същото равнище на възвръщаемост, на което бяхме очевидци през 2021 година, заради към този момент високата пазарна капитализация на Dogecoin.

Що се отнася досега на евентуалното повишаване на цената до $0.35, Altcoin Sherpa изрази неустановеност, заявявайки

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР