Dogecoin (DOGE) привлече значително внимание, като достигна до $0.2 -

...
Dogecoin (DOGE) привлече значително внимание, като достигна до $0.2 -
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Dogecoin – ще успее ли да пробие $1?

Dogecoin (DOGE) притегли доста внимание, като доближи до $0.2 - равнище, което не е виждано от ноември 2021 година

Този скорошен прогресивен тренд отразява месец на мощна бича интензивност, като DOGE означи удивително нарастване от 128% през последния месец и вълнуващо повишаване от 97% единствено през последната седмица, за наслада на своите запалянковци. Въпреки това, все още на последната актуализация цената на DOGE се възвърне до $0.17 след вчерашния спад от съвсем 10%.

Въпреки статута си на една от най-ранните и най-обичани криптовалути, Dogecoin към момента не е минал заветния предел от $1. Според известният крипто аналитик Altcoin Sherpa, актуалният скок на цените може да проправи пътя на DOGE да реализира този крайъгълен камък в границите на сегашния пазарен цикъл.

Последните пазарни трендове и позитивните настроения способстваха за увеличението на пазарната капитализация на DOGE след нескончаем интервал на консолидация. Неотдавнашното изтласкване над равнището от $0.2 за малко избута DOGE пред Cardano , осигурявайки му позицията на осмата по величина криптовалута по пазарна капитализация.

Altcoin Sherpa посочи този скорошен скок като обещаващ знак за бъдещото показване на Dogecoin. Макар и да се въздържа от изтъкване на съответна ценова цел, анализаторът допусна, че достигането на Dogecoin до $1 за монета е в границите на вероятното.

Постигането на $1 би представлявало неразучена територия за DOGE, като се има поради, че той към момента не е надхвърлил $0.8. Достигането на $1 би означавало 465% нарастване от настоящето ценово ниво, надхвърляйки предходния му исторически връх от $0.74.

Анализаторът призна, че въпреки DOGE да не може да надмине представянето на други въодушевени от меме криптовалути с по-ниска пазарна капитализация като WIF, PEPE и BONK, забележителната ѝ ликвидност я прави относително постоянна инвестиция.

Появата на Dogecoin изигра основна роля за оформянето на пейзажа на меме монетите през днешния ден. Криптовалутата закупи необятна известност, когато основният изпълнителен шеф на Tesla Илон Мъск стартира да я поддържа.

Подкрепата на Мъск за Dogecoin води началото си от 2019 година, когато той в началото разяснява феномена Dogecoin, най-много на смешка. С течение на времето обаче неговите утвърждения в обществените медии придадоха на Dogecoin все по-голяма легитимност.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР