Доган взе важно решение. До предната седмица идеята беше, че

...
Доган взе важно решение. До предната седмица идеята беше, че
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Ахмед Доган направи корекция на решението

„ Доган взе значимо решение. До предната седмица концепцията беше, че Делян Пеевски става ръководител на Движение за права и свободи. Решението на Доган не е да постави още един – някакъв, а Джевдет Чакъров. Той е от основателите на Движение за права и свободи. Той е доста сериозен човек. Много е значимо – направи се промяна на решението. Без подозрение е имало опозиция “.
Това разяснява в предаването „ Тази събота и неделя “ социологът Андрей Райчев. Той напомни, че в съдружното ръководство и „ Продължаваме промяната “, и „ Демократична България “ имат по повече от един ръководител. „ Смениха турския дипломат и то не с който и да е, а с доста почитан служител. Историята не е дребна, тъй като Турция е желала да въздейства в Движение за права и свободи, а Доган е успявал да се опълчи “, сподели още Райчев. „ Геополитиката е неминуем детайл в българската политика. Що се отнася до Движение за права и свободи, основен миг беше отстраняването на някогашния ръководител на Движение за права и свободи Лютви Местан, който направи внезапно изявление и поддръжка към Турция, откакто беше свален съветски аероплан “, напомни политологът Димитър Аврамов.  
„ Ахмед Доган споделя, че парите доста са се намесили в една политическа партия. Това отваря тежка тематика - до каква степен корупцията е основополагаща за политическия живот “, добави той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР