Доган все пак си иска улицата до сарая в Росенец!

...
Доган все пак си иска улицата до сарая в Росенец!
Коментари Харесай

Общински съветник: Доган все пак си иска улицата до сарая в Росенец

" Доган въпреки всичко си желае улицата до сарая в Росенец! Очаквано заложената от ГЕРБ “бомба ” в решението на Общинския съвет в гр. Бургас от юли месец, по анулация на “подаръка на улицата ” в #Росенец за Ахмед Доган, е на път да избухне.
Двете компании свързани с почетният ръководител на Движение за права и свободи - Хермес Солар и Стрейтлайн са обжалвали пред Административен съд- Бургас решението на Оценка за съвместимост, с което се реши улицата да остане общинска , във Facebook.
 Движение за права и свободи – безконечният печеливш Движение за права и свободи – безконечният печеливш
Движението за права и свободи (ДПС) няма да поддържа предложенията на ГЕРБ за промени в Конституцията, нито концепцията им за привикване на Ве...
" Това става допустимо, тъй като ръководещите от ГЕРБ внесоха плана за решение, по метод да бъде допустимо обжалването му от трета страна заинтригувани лица, каквото и се случва сега.
А входираното от мен предложение да се анулира решението за “подаръка ” на Доган по метод, по който да не може да бъде в следствие обжалван, беше отритнат с гласовете на Герб, както и на други общински съветници.
ГЕРБ и Движение за права и свободи играят дружно както на национално, по този начин и на локално равнище, когато става дума да се обслужват частните ползи на Ахмед Доган и доближеният му кръг.
Мафията за следващ път употребява държавните лостове на ръководството с цел да води война против свободните жители, само че този път не би трябвало да допуснем те още веднъж да победят.
 Отново Доган сарай фест край Росенец Отново " Доган сарай фест " край Росенец
Близо 30 протестиращи се събраха пред лятната вила на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган в парк „ Росенец “, с цел да израз...
Крайно наложителни са незабавните оставки на Борисов и Гешев и предварителни избори, извършени по оптимално почтен и транспарантен метод с цел да можем да спасим даже дребното останало от разрушената ни държавност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР