Доган ще ръководи партията лично до избора на нов председател

...
Доган ще ръководи партията лично до избора на нов председател
Коментари Харесай

Доган ръководи от Сарая първото заседание на ръководството след завръщането си

Доган ще управлява партията персонално до избора на нов ръководител през февруари, а досега единствената обявена кандидатура е тази на ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски, оповестил я предишния петък след Централния съвет, на който Доган не се появи поради грип.

От фрагментите, оповестени от пресцентъра на Движението, става видно, че Доган управлява съвещанието на управлението от своя дом в Бояна, по-известен като Сарая, а паралелно до него на масата в залата са седнали единствено Пеевски и зам.-председателят на ПГ Халил Летифов.

Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи организира през днешния ден постоянното си съвещание под председателството на почетния ръководител доктор Ахмед Доган и ръководителя на парламентарната група Делян Пеевски, гласи прессъобщението на партията.

В дневния ред бяха заложени разискването на оперативната подготовка на Движение за права и свободи за идната отчетно-изборна конференция, настоящи вътрешно-политически въпроси, идното разискване в Народното събрание на Закона за държавния бюджет и предпочитаните стратегически тематики за Движение за права и свободи, свързани с превъзмогването на демографската рецесия, прецизират от Движение за права и свободи.

Отново през днешния ден Пеевски дружно с Йордан Цонев, който е приключил и богословие, бяха на среща с митрополитите в Светия синод. Владиците се срещнаха още с президента Румен Радев и със обществената министърка.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР