Доган е един мъдър човек, 27 години е в управлението,

...
Доган е един мъдър човек, 27 години е в управлението,
Коментари Харесай

Равносметката на Борисов за годината: Няма кой да ме замести. Това го знае всяко дете

" Доган е един умен човек, 27 години е в ръководството, той осъзнава, че няма друга опция. Той знае технологията на ръководство, познава и Българска социалистическа партия. Няма кой да ни замести, това го знае и всяко дете. Вместо да изкараме за 6 месеца дребен, само че въпреки всичко позитив, ние желаеме да си изкараме кирливите ризи.
Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в ефира на Българска национална телевизия във връзка изявлението на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, че сега няма опция на ГЕРБ.
За своя съдружен сътрудник Валери Симеонов министър-председателят изясни, че " просто обича доста да се постанова и той би трябвало да изтърпява това ". Също, че както преди изборите, по този начин и в този момент - няма друга допустима съдружна настройка.
Борисов удостовери, че втори въжен превоз в Банско ще има: " Провели сме диалог и със " Зелените ", те също са за втори въжен превоз. Но в този момент всяко нещо, което ще се строи ще минава екологична оценка.
Попитан за какво се е отказал от мораториума на медикаментите , той означи, че повода за замененото решение е неналичието на политическа класа. " Безспорно от там се крадат доста пари. Нямаше какво да създадем , аз не съм дебелоглав. Някой сподели, че съм изгубил човешкия си образ. Доказано ли е едно лекарство, което е ново, че е по-добро... Казах на Кирил Ананиев да се обади на президента и да му изясни, както изяснява на мен... Пак всички са недоволни, Корнелия Нинова ми се обади. Аз й споделих добре, съберете се парламентарните групи и решете. Казах добре, връщаме го на остарелия вид, само че съм упълномощил да се работи по контрола. Когато можеш да предотвратиш рецесия, за какво да не го направиш? " съобщи Борисов.
Борисов отхвърли изрично да е причина за запора на парцели на предприемача Иво Прокопиев : " Аз в такива схеми не влизам, това са самостоятелни органи... Никога не съм твърдял, че са ангели моите хора, само че незабавно който има нарушаване е отстраняван... "
Външна политика
Самото председателство е менажиране на един развой. По време на Председателството се изисква най-висша форма на връзка, не еднолично взимане на решения. Заедно с ръководителя Туск имаме цялостна съгласуваност. Това означи министър председателят във връзка упованията си за идното Българско председателство на Съвета на Европейски Съюз.
Той добави, че " би трябвало да бъдем обрани, с цел да защитим ползите на всички страни в Съюза и че се " чакат напрегнати месеци ".
По мотив мигрантската вълна Борисов бе безапелационен, че България се оправя добре: " Нашите другари и съседи от Гърция не могат да си преброят мигрантите. Нашата граница изрично се пази добре и от България и Турция, по тази причина е толкоз ефикасна. Считам, че си заслужава напъните за положителни връзки с Турция, нищо не сме направи повече от това просто да имаме положителни взаимоотношения с Турция ", разяснява Борисов.
Относно контракта за добросъседство с Македония , министър председателят съобщи: " Македонският народ узря за този контракт, тъй като първо се увериха, че се отнасяме с тях освен с топли усеща, само че и нищо не желаеме от тях, желаеме единствено да са постоянни и да са добре и дружно да честваме празниците. Зоран Заев се пречупи и се поклони пред паметника на Самуил в София, по този начин и аз се поклоних пред техните монументи. Това е един от дребното пъти, в които без външен напън две балкански страни се схванаха по сред си. Местните избори в Македония и успеха на Заев са белег, че този избор е съзнателен. "
Попитан дали с Председателството слагаме пауза на вътрешните проблеми у нас, Борисов отговори негативно и добави: " Обикновено като бях дребен и имаше посетители у нас показвахме най-хубавото. Сега ние желаеме да покажем всичките си магарии през тези 6 месеца ", означи министър председателят визирайки упования избор на съмнение. " Липсата на политическа класа тъкмо това ще направи – единият ден ще слушат по какъв начин Западните Балкани сме по-мъдри и в това време ще ни слушат в Народното събрание какво да приказваме един пред различен. Всичко неприятно ще го изкараме на показ ", добави той.


Етикети:
Предишна Случайна вест ОЩЕ ОТ Политика  ГЕРБ желаят напълно цифрова връзка сред институциите до края на 2018-та ГЕРБ желаят напълно цифрова връзка сред институциите до края на 2018-та  Откъде тръгнахме и къде стигнахме: Политическата равносметка на 2017 година Откъде тръгнахме и къде стигнахме: Политическата равносметка на 2017 година  Каракачанов за Доган: В Движение за права и свободи има умни хора, които мислят вярно Каракачанов за Доган: В Движение за права и свободи има умни хора, които мислят вярно  Нанков е най-разпитваният министър, най-питащите депутати са от Българска социалистическа партия Нанков е най-разпитваният министър, най-питащите депутати са от Българска социалистическа партия  Нинова: Бойко Борисов помоли Доган за помощ и я получи Нинова: Бойко Борисов помоли Доган за помощ и я получи Интервю Още Кметът на Свиленград: Никога не сме имали финансови проблеми, тъй като сме дисциплинирани
Георги Манолов е кмет на община Свиленград за 14-та година....
Кметът на Търговище Дарин Димитров: Имаме 101% събираемост, това Люба Кулезич и Калин Илиев пред Actualno.com: Българското обществ Кметът на Божурище: Общината е в прелестно финансово положение Д-р Дариткова: Нарушен е салдото сред растеж на медикаментите и р коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Десетки надарени деца получиха подарък...
Ръководството на Община Разград за трета поредна година връчи парични стипендии на надарените деца на Разград – съобщав...
Румънската гражданска война: Край на диктатурата... Най-силната партия в Каталуния към този момент не е с... В Лондон полицията взриви недоверчив авт... За трета поредна година усилват такса „... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Полша - финалният гвоздей в ковчега на Европейски Съюз?
Това беше печален ден за целия Европейски съюз! Най-силното оръжие на Европейските контракти - член 7 - в действителност беше изковано с желание...
Застреляната страна на Бойко Борисов 25 късметчета от баницата за Коледа Екзит пол: Сепаратистите отново печелят избор... Годишен хороскоп за 2018 година - Рак НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Путин: Русия да е водеща мощ, когато се...
Президентът на Руската федерация Владимир Путин съобщи през днешния ден (22 декември) по време на среща с авторитетни фигури от съветската войска, че стра...
Цветанов склонен с Доган, че сега Бо... Каракачанов за Доган: В Движение за права и свободи има умни хора,... Атанасов: Доган укрепва властта на Борисов Близо 70% от българите желаят втори въжен превоз в...  www.expert.bg  Volkswagen уволни собствен някогашен шеф, който е в пандиза Volkswagen уволни собствен някогашен шеф, ко...  Над 100 служащи от Над 100 служащи от " Булгартабак " - Бла...  Богатите в Съединени американски щати ще станат още по-богати след данъчната промяна на Тръмп Богатите в Съединени американски щати ще станат още по-богати с...  Британските паспорти ще са в друг цвят след Brexit Британските паспорти ще са в друг цв...  www.iwoman.bg  Българската Коледа 2017 е в поддръжка на избавения детски живот Българската Коледа 2017 е в поддръжка на...  Блестящи винени вечери Блестящи винени вечери  Ето какъв брой дни ще почиват учениците около Коледа Ето какъв брой дни ще почиват учениците покра...  Най-важните въпроси, които да си зададем в края на 2017 Най-важните въпроси, които да си зададем...  http://www.sportlive.bg  Антонио Конте обмисля голям трансфер през зимата Антонио Конте обмисля голям трансфер п...  Висша лига НА ЖИВО: Арсенал - Ливърпул 0:1, Коутиньо Висша лига НА ЖИВО: Арсенал - Ливърпул 0...  Стоичков: ЦСКА сподели, че е №1 в българския футбол, постави всички в дребния си джоб Стоичков: ЦСКА сподели, че е №1 в българс...  Ракитич: Вратата ни постоянно е отворена за Коутиньо Ракитич: Вратата ни постоянно е отворена за... Интервю Още Кметът на Свиленград: Никога не сме имали финансови проблеми, тъй като сме дисциплинирани
Георги Манолов е кмет на община Свиленград за 14-та година....
Кметът на Търговище Дарин Димитров: Имаме 101% събираемост, това Люба Кулезич и Калин Илиев пред Actualno.com: Българското обществ Кметът на Божурище: Общината е в прелестно финансово положение Д-р Дариткова: Нарушен е салдото сред растеж на медикаментите и р Нови Най-четени Най-коментирани Равносметката на Борисов за годината: Няма кой да ме замести. Това го... 50 0 Съветът за сигурност на Организация на обединените нации утвърди новите наказания против КНДР... 82 0 Над 50% от българите са подготвени да поддържат нов политически план... 153 3 Японският кабинет утвърди рекордно висок бюджет за 2018 година... 91 0 Прокуратурата изиска непрекъснат арест за килъра на Дамла... 142

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР