Дочакайте този, който ще ви избира всеки ден.Странно е. Постоянно

...
Дочакайте този, който ще ви избира всеки ден.Странно е. Постоянно
Коментари Харесай

Спрете да се дарявате на хора, които не ви заслужават

 Спрете-да-се-дарявате-на-хора,-които-не-ви-заслужават

Дочакайте този, който ще ви избира всеки ден.

Странно е. Постоянно приказваме за това. че желаеме да изпитаме любовта в цялото й величие, само че в същото време подценяваме избора си надали не на първата среща. Казваме, че желаеме да дочакаме мъжа от фантазиите си, само че пъ отдаваме сърцето си на човек, който просто се оказва покрай нас.

Познавам доста дами, откровено искащи да изградят връзки с човек, по този начин да се каже, комфортен. И това решение им се струваше зряла и рационална концепция. Сред тях беше и една моя близка другарка.

И знаете ли какво? След няколко години лъжене на себе си, че тя в действителност обича колегата си, те се разделиха. След като пеперудите в стомаха отлетяха, а димът на медения месец се разстели, тя разбра, че връзките им не са учредени на обич, а на самозаблуда. Самозаблуда, която тя по този начин и не съумя да одобри същински, колкото и да се опитваше.

Искам да бъда почтена с вас.

Вие си причинявате болежка. Не, вие наказвате себе си. Към този миг не можете да го осъзнаете, само че един ден ще го разберете.

А можете да живеете този живот по съвем различен метод, като за това е нужно единствено да се осмелите да напуснете своята зона на комфорт и да изследвате всичко, което животът може да ви предложи.

Спрете да си причинявате болежка и спрете да дарявате любовта си на несъответствуващи за вас мъже. Животът е прекомерно къс, с цел да отдавате силата си на неща и хора, които не ви носят наслада.

Вместо това се постарайте да дочакате този, който ще ви обича по този начин, както го заслужавате.

Дочакайте този човек, който ще ви избира всеки ден още веднъж и още веднъж. Този, който ще разкрие пред вас сърцето си и ще ви подари всичко, което има.

Дочакайте индивида, който в никакъв случай няма да с еумори да изследва картата на вашето тяло и душа. Този, който ще ви обича по този начин мощно, че ще му се желае да потопи с глава във всяка част от вашата персона.

Дочакайте индивида, който в никакъв случай няма да ви разреши да се съмнявате в любовта си. Този, който няма да се побои да ви даде ключа от сърцето си.

Дочакайте индивида, който ще се любува на тези моменти, когато ще вършиме взаимни проекти за бъдещето. Този, който ще се радва да прекара с вас целия си живот.

В живота ни има доста рутина, само че любовта в никакъв случай не би трябвало да бъде такава.

Така че спрете да се дарявате на хора, които не ви заслужават и дочакайте този, който в никакъв случай няма да спре да избира вас!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР