Добруджа продължава с мащабната селекция за новия сезон във Втора

...
Добруджа продължава с мащабната селекция за новия сезон във Втора
Коментари Харесай

Мащабната селекция в Добруджа продължава

Добруджа продължава с огромната селекция за новия сезон във Втора лига. Добруджанци оповестиха привличането на нови двама играчи в лицето на нападателя Стефан Трайков и бранителят Кристиян Върбанов.

18-годишният Стефан Трайков от Славия бе притеглен в тима на Добруджа за новия сезон. Младият футболист е нападател и е роден на 01.01.2005 година, като се трансформира в най-младото попълнение на тима през това лято.

Кариерата на Трайков стартира в Септември София. През 2021 година минава в Ботев Враца, а от последваща година е футболист на Славия София.

Централният бранител Кристиян Върбанов е на 22 години, само че е с богата визитка и опит по българските футболни терени. В кариерата си дотук се е състезавал за юношеската групировка до 19 години на ФК Дунав Русе, а при мъжете е защитавал цветовете на родния Дунав, както и на отбора на ФК Спартак Варна и дублиращия състав на ФК ЦСКА 1948.

Освен като либеро, Кристиан Върбанов играе и на поста вътрешен полузащитник. Върбанов е и някогашен национал на България - състезавал се е за родината ни в юношеската групировка до 19 години.

 dobrudja
 Добруджа показа Преслав Йорданов
Добруджа показа Преслав Йорданов

Това е третото оповестено ново попълнение днес
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР