Добруджа продължава победната си серия в Североизточната Трета лига. Възпитаниците

...
Добруджа продължава победната си серия в Североизточната Трета лига. Възпитаниците
Коментари Харесай

Добруджа с категорична победа като гост в Хитрино

Добруджа продължава победната си серия в Североизточната Трета лига. Възпитаниците на Диян Божилов победиха като посетител Хитрино с 0:3 в среща от 35-ия кръг. Станимир Андонов вкара два гола за успеха, като първия беше непосредствено от ъглов удар още в 5 минута. Третото попадение бе дело на Кристиан Пешков. Лошата вест за добруджанци бе травмата на Румен Николов, който напусна терена наложително още в 30-та минута откакто навехна глезена в игрова обстановка.

" Играхме мъжки и и победихме, показахме, че сме по-класният отбор ", съобщи след мача Диян Божилов. Хитрино с нищо не подсети за мощните си мачове от есента и първите срещи в пролетта. Отбора беше нерешителен в срещата с Кубрат 2016 вкъщи, в края на предходната седмица едвам не загуби гостуването на Бенковски (Бяла), в този момент загубата от водача Добруджа е напълно резонна.

Все отново гостите са първенци в групата и имат искания да играят от есента във Втора професионална лига. С успеха добруджанци към този момент имат 62 точки в актива си, като преднината пред Суворово към този момент е 17 точки. Трети са Хитрино с 43 точки. В събота " жълто-зелените " одобряват Локомотив (Русе) в мач от 36-ия кръг на групата, Хитрино гостуват в неделя на Суворово.

Другата сряда – 25 април отбора от Хитрино ще се изправи на стадион " Хаджи Димитър " в Сливен за купата на дилетантите в полуфинална среща против Арда (Кърджали). Все сложни срещи в които отбора от Хитрино би трябвало да се потвърди като боеспособен и сполучлив футболен клуб.

Салим САЛИХ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР