Доброволци все по-често запрятат ръкави във вечната битка с дупките

...
Доброволци все по-често запрятат ръкави във вечната битка с дупките
Коментари Харесай

Млади мъже запретнаха ръкави - пълнят дупките по разбита улица СНИМКИ

Доброволци все по-често запрятат ръкави във безконечната борба с дупките по пътищата. В последно време като че ли стана съвременно хората да се оправят сами с този проблем. На поредна самодейност се натъкваме във Варна.

На една от пресечките до зеленчукова борса, група мъже са се заели със задачата да създадат улицата по-безопасна за колите си. Въпреки множеството позитивни приветствания от страна на варненци, една част показаха опасения и от друго – санкции. Глоби, с които тази самодейност да бъде глобена, защото доброволците не са оторизирани за това. Но тук идва и разумния въпрос – за какво тогава виновните институции не го вършат?

„ Плащаме пътен налог, а тия симпатяги гратис правят работата на някой, на който поисквам през ден да му се троши колата, “ това написа създателят на обявата в обществената мрежа.

„ Само да ви кажа, че страната може да ви санкции, за дето оправяте пътя. Бившият ми началник си запълни дупките към цеха му и го осъдиха, “ разяснява мъж.

„ Винаги когато някой посмей да запълва дупки – глобяват, “ написа различен.

А в умозаключение на неуместната обстановка различен мъж разяснява една релативно постоянно употребена имитация за безчет неща в страната ни: „ Това единствено в България може да се случи. “

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР