Доброволци, участвали в преодоляването на предходните вълни на пандемията от

...
Доброволци, участвали в преодоляването на предходните вълни на пандемията от
Коментари Харесай

ВМА с апел за доброволци срещу COVID-19

Доброволци , взели участие в превъзмогването на предходните талази на пандемията от COVID-19 , още веднъж са в помощ на екипите на Военномедицинска академия (ВМА).

В началото на изключителната обстановка в България през 2020 година десетки доброволци поддържаха лекари, сестри и медицински служащи , борещи се с подлата болест. Жест, с който останаха вечно в сърцата ни, оповестяват от болничното заведение.

" ПРИЯТЕЛИ, ДНЕС ОТНОВО ИМАМЕ НУЖДА ОТ ВАШАТА ПОДКРЕПА.

Затова се о бръщаме към всички студенти по медицина (от последните курсове на обучение), студентите по здравни грижи (медицински сестри), специализанти, лекари и медицински сестри или доброволци (които да се заемат със санитарно-хигиенична дейност), които имат предпочитание и опция да се включат интензивно и да поддържат екипите на ВМА.

Всеки, който желае да го направи , може да го съобщи на е-mail: [email protected], като остави своите имена, курс на образование или специалност, телефон и е-поща за противоположна връзка ".

От ВМА оповестяват, че за всички доброволци са обезпечени нужните персонални защитни средства, като е з адължително  да имат „ зелен документ ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР