Доброволци твърдят, че преди повече от час, бащата на 12-годишния

...
Доброволци твърдят, че преди повече от час, бащата на 12-годишния
Коментари Харесай

Арестуван ли е бащата на Сашко?

Доброволци настояват, че преди повече от час, бащата на 12-годишния Александър е задържан. Това се загатва в групата Zello, направена за съгласуване на дейностите по издирването му.

Към този момента информацията не е доказана от Министерство на вътрешните работи.

Една от аргументите, най-малко съгласно тях, е че родителят разигравал съществено служителите на реда, описват те, както и се появиха такива изказвания още от преди два дни.

Друг доброволец показа, че таткото много постоянно сменя версиите си даже за това с какво е облечено детето, а хората би трябвало да търсят най-много лице, тъй като останалото не е постоянно. 

Друга доброволка пък съобщи, че се е свързала с полицията и от там са отрекли пред нея бащата на детето да е бил отвеждан или арестуван.

Както по-рано писахме, бащата на Сашко преди часове, посредством обществените мрежи, прикани доброволците да търсят детето му на разнообразни места, като през днешния ден ги изпрати към столичния квартал " Люлин ".

Той призна пред медиите, че се управлява от сигнали на врачки, които му се обаждат, обяснявайки му къде тъкмо виждат сина му.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР