Доброволци с добри сърца и сръчни ръце търсят в Стара

...
Доброволци с добри сърца и сръчни ръце търсят в Стара
Коментари Харесай

Отново търсят доброволци за Изплети топлина в Стара Загора 

Доброволци с положителни сърца и сръчни ръце търсят в Стара Загора за акцията " Изплети топлота ". В нея от цялата страна се включват умрелите с иглите, които плетат шапки, шалове, ръкавици и чорапи, които по-късно фондация " Има метод " дават на хора без покрив над главата си, в домове за краткотрайно настаняване, спешни центрове, кухни за бездомни, обществени, старешки и детски домове.
Желаещите да се включат е значимо да знаят, че се одобряват единствено ръчно изплетени нови шапки, шалове, ръкавици и чорапи. Тези, които не умеят да плетат могат да се включат в съпътстващата акция " Дари кълбо ", която ще обезпечи прежда и за идната зима.
Координатор на акцията за Стара Загора е Мария Найкова-Вълчева, тел. 08895656 .
В миналогодишната акция " Изплети топлота " в Стара Загора участваха десетки доброволци, възпитаници от Гимназията с преподаване на непознати езици " Ромен Ролан ", сдружение " Диабет " и пенсионери от клубовете в селата Ракитница и Дълбоки.
Кампаниите " Дари кълбо " и " Изплети топлота " на фондация " Има метод " осма година потвърждават успеваемостта си, а Стара Загора за следващ път ще бъде част от грижата за хора в потребност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР