Доброволци пуснаха хартиени лодки с послания по река Дунав, с

...
Доброволци пуснаха хартиени лодки с послания по река Дунав, с
Коментари Харесай

Пуснаха хартиени лодки с послания по река Дунав

Доброволци пуснаха хартиени лодки с послания по река Дунав, с което означиха 26 юни - интернационалния ден за битка с наркоманията и търговията с опиати.

Инициативата е на Общинския съвет по наркотичните субстанции и доброволците от Общинския юношески съвет за предварителна защита на зависимости във Видин. Младите хора се събраха пред БиблиоПощата в крайдунавския парк на Видин, където написаха на лист своите послания, след което листчетата бяха сгънати под формата на "лодки на вярата " и пуснати по течението на река Дунав.

Организация на обединените нации: Пандемията кара хората да създават и използват дрога

Сертификати за дейна активност по предварителна защита на зависимости в учебна среда на доброволци, които тази година са приключили междинното си обучение връчи на проявата Красимира Елисеева, ръководител на Общинския съвет по наркотичните субстанции във Видин.

Решението да се отбелязва датата 26 юни е признато на Общо заседание на Организация на обединените нации през 1987 година и се свързва с напъните и съпричастността на страните членки в обединяването им против настъплението на психоактивни субстанции.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР