Доброволци от „Детско полицейско управление към ОУ „Васил Левски“- Враца,

...
Доброволци от „Детско полицейско управление към ОУ „Васил Левски“- Враца,
Коментари Харесай

Деца от Враца получиха награди за участие в конкурс на МВР

Доброволци от „ Детско полицейско ръководство към ОУ „ Васил Левски “- Враца, получиха през днешния ден награди за присъединяване си в националния конкурс „ Полицаят е мой другар и преподавател “, извършен за поредна година от Министерството на вътрешните работи.
За присъединяване състезанието бяха изпратени 5 рисунки на деца от Враца, като 3 от тях бяха отличени в конкурсната конкуренция, а създателите им получиха самостоятелни дарове обезпечени от Групово дело „ Национална полиция “. Наградите бяха връчени през днешния ден на особено празненство в Следствен отдел към окръжна прокуратура “ Васил Левски “, от основен контрольор Милен Иванов- началника на районно управление (на МВР) Министерство на вътрешните работи Враца. Индивидуални награди получиха:
- Даниел Николов- 5 а клас
- Цветомила Нинова - 5 а клас
- Максим Борисов - 5 б клас.
Всички деца от полицейското ръководство получиха награди от управлението на община Враца, за цялостната им работа в състава на ДПУ “ Васил Левски “. Наградите връчи зам.-кмета Петя Долапчиева.
Отличените в националния конкурс рисунки бяха разпродадени на търг по време на церемонията „ Полицай на годината “, която се организира предишния месец в Националния замък на културата-София. Събраните средства бяха дарени за благотворителната акция на Министерство на вътрешните работи, за подкрепяне на децата на починали и потърпевши чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР