Доброволци и дарители осигуриха здравословна, качествена и вкусна храна за

...
Доброволци и дарители осигуриха здравословна, качествена и вкусна храна за
Коментари Харесай

Доброволци доставят топъл обяд на медиците на първа линия

Доброволци и донори осигуриха здравословна, качествена и вкусна храна за медици и чиновниците на промяна в Центъра за незабавна здравна помощ в понеделник. Организаторите към този момент оповестиха, че #ХапкаНадежда се пробва да вдъхне сили и кураж на хората на първа линия в битката с COVID-19.

Инициативата е и израз на признателност към лекарите, медицинските сестри, санитарите и водачите на коли за спешна помощ.

„ Днес дарихме 130 топли обяда за медиците в Спешна помощ. Инициативата към този момент се популяризира допълнително от 12 града, допълнително от 12 лечебни заведения. Само за седмица мисля, че към 1 660 обяда към този момент са дарени “, съобщи Кремена Кунева пред Нова телевизия.

По думите ѝ самодейността се приема толкоз добре, че разнообразни хора от разнообразни места напълно независимо я поддържат, тъй че броят на помагащите сигурно е огромен.

„ #ХапкаНадежда е самодейност, която да покаже грижата към медиците и това, че ние оценяваме какво вършат. Знаем, че карат 12-18-часови наряди и не могат да си подготвят и ли купят храна “, сподели още Кремена Кунева.



Тя уточни и друго значимо нещо, което желаят да споделят като обръщение. „ Ние знаем, че хората в миг на рецесия се сплотяват, съпричастността е на доста по-високо равнище, само че би трябвало да си дадем сметка, че когато един ден това свърши, дай Боже да е по-скоро, би трябвало да продължим да ги поддържаме. Трябва всички дружно да се борим за една същинска здравна промяна “, заключи Кунева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР