Доброволческата програма „Училище за авиация“ на летище София получи специално

...
Доброволческата програма „Училище за авиация“ на летище София получи специално
Коментари Харесай

„Училище за авиация“ на летище София с престижна награда

Доброволческата стратегия „ Училище за авиация “ на летище София получи особено самопризнание от Асоциацията на българските самолетни компании.

Статуетка и грамота бяха връчени на ръководителя на Съвета на шефовете на „ Летище София “ ЕАД и патрон на самодейността госпожа Ася Иванова.

В обръщението си тя благодари на сътрудници и сътрудници за поддръжката и всеотдайността им при реализирането на плана, както и за положителната работа на всички чиновници, довела до рекорден брой обслужени пасажери.

Стартът на „ Училище за авиация “ бе даден в Деня на националните будители и от този момент стотици деца от разнообразни столични учебни заведения съумяха да се допрян до магията на авиацията. Досега лектори са били: водачът Марио Бакалов, космонавтът Красимир Стоянов, специалистът по авиационни катастрофи Христо Христов, авиационните психолози Десислава Георгиева и Елена Панчева, фотографът Огнян Стефанов и други До края на тази образователна година в „ Училище за авиация “ ще вземат участие капитан Янко Георгиев и писателката Людмила Филипова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР