Доброволческата инициатива в борбата с коронавируса, подета от БСП, се

...
Доброволческата инициатива в борбата с коронавируса, подета от БСП, се
Коментари Харесай

МО в БСП с доброволческа дейност в ковид отделението в Нова Загора

 Доброволческата самодейност в битката с ковид, подета от Българска социалистическа партия, се продължава и от младите социалисти в Нова Загора. Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия в града, следвайки образеца на депутатите от парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ", се включва с помощ в локалната болница. За това осведоми младият социалист и член на Националния съвет на партията Васил Стоянов, който стана доброволец в Ковид отделението към МБАЛ " Св. Петка Българска " в Нова Загора.

" Още през вчерашния ден ми направиха инструктаж и се срещнах с процеса на работа, а през днешния ден стартира същинската ми доброволческа активност. В коронавирус отделението оказвам помощ за почистването, дезинфекцията, както и за разнасянето на храна ", споделя той.

Стоянов поздрави ръководителя на Българска социалистическа партия и парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " за доброволческата интензивност, както и всички младежи-социалисти, които са се включили към самодейността.

" Нека всички с малко повече свободно време и предпочитание да се включат, тъй като лекарите имат потребност от нас. Точно в този момент е най-важно да бъдем мощни и дружно ", приканва младият социалист.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР