Доброто още го има. Само за часове случая с дядото

...
Доброто още го има. Само за часове случая с дядото
Коментари Харесай

Неизвестен мъж възстанови цялата загубена пенсия на сръчния дядо

Доброто още го има. Само за часове случая с дядото от " Младост ", който загуби огромна сума пари, набра известност, а задачата да му бъдат възобновени средствата е сполучлива.

За щастливия край заяви и дамата, подела самодейността - умишлено или не.

Както GlasNews заяви по-рано, 77-годишен мъж изгуби 450 лева, когато е отивал да заплаща своите сметки. Сумата е съвсем колкото пенсията му от 525 лева Още първоначално доста хора е трогнаха от историята и показаха предпочитание да оказват помощ.

" С огромно почитание откровено Ви благодаря за това,че желаете да ми помогнете и да съберете изгубената от мен през вчерашния ден сума.Не съм знаел, че в " Младостите " има толкоз положителни и състрадателни хора, които незабавно желаят да оказват помощ на хора в неволя като моя случай!Намери се един господин, който ми преведе цялата сума, с цел да ме освободи от тъгата и мъчителното страдалчество, което ми се отрази негативно на здравето, за което също доста, доста му благодаря и не зная с какво мога да изразя неговата всеотдайна човещина и добрина.

Има и една жена,която безплатно ми преведе 100 лева, за което ужасно доста и благодаря. Още една дама пристигна до у дома, с цел да ме откри и да ми помогне с каквото може и да ме прегърне и да си поплачем(ти си Ангел). Внучката ми оказа помощ като разгласява поста, с цел да въпреки всичко, в случай че някой ги е намерил да ми ги върне. Всички бъдете живи и здрави и продължавайте да помагате на нуждаещите се в тези сложни и тежки времена изключително за пенсионерите, които едвам свързват двата края! ", написа Гергана Мутанова.

Логично обявата събра стотици лайкове, а най-важното в тази ситуация е, че хората потвърдиха, че моат да са единни и съсзтрадателни, когато е належащо.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР