Доброто е в нас и трудно може да бъде загубено,

...
Доброто е в нас и трудно може да бъде загубено,
Коментари Харесай

Една спираща дъха история! Столичанин намери портфейл на улицата и това преобърна живота му…

Доброто е в нас и мъчно може да бъде изгубено, без значение от всичко. Доказва го и тази невероятна история, която се е разиграла около един изгубен портфейл. Всичко стартира с един пост във Facebook.

„Приятели желая да споделя това с вас тъй като мен доста ме трогна! Загубих си портмонето в София и получих това писмо по пощата, нямам думи, оставам писмото да приказва за себе си“, написа интернет консуматор и разгласява фотография на ето това писмо:



В него мъж, намерил портфейла, написа, че желае да го върне, само че няма пари, нито телефон, по тази причина изпратил писмото по пощата и дефинира среща на притежателя на портфейла. Историята за една човешка постъпка се популяризира лавинообразно във Facebook и скоро всички желаят да оказват помощ на „Чичо Пацо“, трогнати от добрината му.  Междувременно мъжът, изгубил портфейла си, се среща с Чичо Пацо и споделя:

„Снощи се видях с индивида и му купих предплатена сим карта да има връзка със него. За страдание не съумях нищо друго да измъкна от какво има потребност. Отказва всичко – храна, облекла, заслон, не желае! Ще продължа да се боря да може да му помогнем най-малко за къщата. Ще ви държа с течение и отново ще пиша и ще опиша малко за него от това, което знам.“

Постепенно се ражда концепцията за основаване на Facebook група, в която разнообразни консуматори да дадат хрумвания по какъв начин могат да оказват помощ на положителния човек:

„Здравейте всички, уповавам се да станем и повече. Това, което съумявам да разкрия от индивида, е към момента доста нищожно. Той не желае нищо материално и към момента се чудя по какъв начин да му помогнем за него по най положителния метод. Каза ми че търси работа като железар – заварчик, в случай че някой знае, познава или чуе разпита някъде, апелирам да написа тук или на персонални да ми прати ЛС. От неговите думи „нямам потребност от нищо, желае ми се да мога да работя отново, аз да си закупувам нещата, от които нуждая се ….“ индивидът е на 67 години, само че е в положително физическо състояние“, разказва историята на Чичо Пацо мъж от групата.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР