Доброто е съизмеримо единствено с благородството, вярата и любовта. Доброто

...
Доброто е съизмеримо единствено с благородството, вярата и любовта. Доброто
Коментари Харесай

Владимир намери огромна сума пари - върна ги на възрастно семейство

Доброто е съизмеримо само с благородството, вярата и любовта. Доброто е... Мъдростта на душата и дългът на сърцето.

Днес Ви споделяме за положителното дело на Владимир Симеонов, чиято история за открити и върнати пари бе споделена в обществените мрежи и скоростно получи необятен отзив - хиляди лайкове, мнения и споделяния.

Младият мъж е намерил чанта към квартал Бояна в столицата, в която имало голяма чорба пари. Владимир е върнал до стотинка откритата сума на възрастно семейство, което е пестило цялостен живот, с цел да може за закупи жилище на внуците си. Случката трогна хиляди.

" Все още има свестни българи! Браво, в действителност образец за подражателство! ", " Респект! Да е жив и здрав и дано положителното му се връща неведнъж. ", " Браво, Влади! Това е верният метод, човек да спи умерено, защото съвестта му е чиста! Възпитавайте по този начин и дребното си детенце! ", " Браво, заслужен човек, същински мъж. В тези вълчи времена малко хора биха постъпили по този начин. " - гласят единствено дребна част от мненията в обществените мрежи.

Ето и какво споделя самият Владимир:



" Това е Владимир Симеонов, през днешния ден той е героят на България! Владимир откри голяма сума пари в кв. Бояна гр. София (от снимката) и върна до стотинка на възрастно семейство пестило цялостен живот с цел да може да купи жилище на внуците си! Днес уважението ни е за Владимир! ", с този текст положителното дело на Владимир се популяризира с цялостна мощ в обществените мрежи... и има за какво!



Снимки: Facebook
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР