Доброто е навсякъде около нас, а именно такъв пример е

...
Доброто е навсякъде около нас, а именно такъв пример е
Коментари Харесай

Мъж продава колата на баща си, за да дари средствата на дете в нужда

Доброто е на всички места към нас, а точно подобен образец е и идната история, споделена от Мартин Киров.

Наскоро мъжът и половинката му станали родители. Затова решил и да прекрачи заричане пред себе си, обвързвано с Голфа на умрелия си татко - да не се разделя с него, и е решен да го продаде, с цел да подари парите на дете в потребност.

" Нарушавам обещанието си пред татко ми, тъй като преди към година на връх Великден, аз и жена ми получихме най-страхотната вест, а точно че ще ставаме родителите! Детенцето ни се се роди на връх Коледа, тъй че не мисля че е случайност!
Затова знам, че той няма да се сърди, а ще бъде горделив с мен! ", споделя Киров.

Мъжът споделя, че бърза тъй като желае да извърши обета си преди празника и търси публичност в мрежата.

Вижте целия пост на Мартин Киров:

" Бях си споделил, че в случай че би трябвало ще стои в бащината ми къща и ще изгние само че няма да го продам ", написа Мартин.

Знам че когато искаш да направиш положително от сърце, не е нужно да парадираш в Социалните мрежи с този факт! Но има моменти, когато нещо споделено тук може да бъде от изгода за положителното дело!

Имам автомобил Фолксваген Голф 3, който беше на татко ми - Бог да го елементарни, а след гибелта му остана на мен! Бях си споделил, че в случай че би трябвало ще стои в бащината ми къща и ще изгние само че няма да го продам!

Колата е в положително техническо положение, с чисто нова газова бутилка с 10 години гаранция! Основен ремонт на мотора и постоянна замяна на масло и ремъци, няма застраховка и винетка, тъй като действително повече от половин година колата не се движи!
Има козметични забележки, само че няма наслойка, всичко е очевидно!.

Със брачната половинка ми имаме различен автомобил, които ни е задоволителен! Нарушавам обещанието си пред татко ми, тъй като преди към година на връх Великден, аз и жена ми получихме най-страхотната вест, а точно че ще ставаме родители!
Детенцето ни се се роди на връх Коледа, тъй че не мисля че е случайност! Затова знам че той няма да се сърди, а ще бъде горделив с мен!

Искам да продам колата и да даря всички пари от продажбата до стотинка на дете в потребност!

Искам на наближаващият ярък празник, да направя едно положително дело!

Няма да качвам фотоси, няма да пиша цени, няма и да се пазарувам като ром! Парите няма да са за мен!
Ако има някой, който е сериозен в желанията си, дано се свърже с мен! Ще се веселя, някой от Вас, да бъде съпричастен с това което желая да направя. И в случай че вероятно се случат нещата, ще потвърдя пред всички Вас, къде са отишли парите от договорката!

Снимката е илюстративна

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР