Доброто е като бумеранг, винаги се връща, така започва публикация

...
Доброто е като бумеранг, винаги се връща, така започва публикация
Коментари Харесай

Доброто е като бумеранг - винаги се връща!

" Доброто е като бумеранг, постоянно се връща ", по този начин стартира обява на Даниел Добрев в обществената мрежа Facebook. Мъжът описа история, която ни кара да имаме вяра, че положителното живее във всеки един от нас.

Даниел споделя, че преди седмица на беседка в столицата е намерил портфейл с документи и пари в брой. Той се е свързал с полицията, с цел да съобщи за откритото портмоне. Не след дълго притежателят на портфейла е открит от органите на реда.

" Свързахме се с полиция и момчето беше открито, а портмонето предадено с всичко, което разказа, че има в него ", прецизира Добрев.

Преди ден в столичния квартал " Лозенец ", на ул. " Плачковица ", Даниел Добрев е изгубил таблета си.

" Докато съм слизал от колата очевидно е изпаднал ", написа той в мрежата.

Когато се върнал при автомобила си, Даниел забелязал, че таблетът му е подложен на предното стъкло.

" Благодаря на индивида, който го е намерил. Бъди здрав (здрава) и вярвай, че добротата, която направи ще ти се върне ", приключва обявата си мъжът.

Публикацията на Даниел събра над 2 хиляди лайкове и провокира взрив от мнения.

" Човек би трябвало да оказва помощ без значение дали ще му се върне. Винаги има по какъв начин да ти го върне животът. Може да е след време, може да си не запомнил изобщо, че си помагал нещо някъде, само че постоянно ще ти се върне под някаква форма. Както и противоположното - като правиш далавери, пречиш и крадеш - се ще ти се върне за злините един ден и то под най-гадния метод ", това написа Димитър Желязков в мненията под поста.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР