Доброто ченге Мартин временно се е изнесъл в съседна Сърбия,

...
Доброто ченге Мартин временно се е изнесъл в съседна Сърбия,
Коментари Харесай

Звезди от Под прикритие атакуват чужди продукции

Доброто ченге Мартин краткотрайно се е изнесъл в прилежаща Сърбия, където снима екшъна " Южен вятър ", а ролята му е цялостната диаметралност на тази, в която го гредахме в крими сагата. Актьорът е мафиотски правоприемник, който прахосва с лека ръка парите на татко си по дами и дрога.



Ивайло Захариев показа с почитателите си във " Facebook " фотоси от преди и след края на снимачен ден на " Южен вятър " в Сърбия

Бойко Кръстанов, който почитателите на " Под прикрития " помнят с ролята на Ерол Метин, пък е поканен да снима високоплатен филм в Италия. Младият артист е отпътувал незабавно за Рим, където са стартирали фотосите.

Ангажиментите на Кръстанов и Захариев се прекроили проектите за турнето в Съединени американски щати и Канада на хитовата режисура " Агенти ". Тя е режисьорският дебют на огромния артист Владо Пенев, който извърши ролята на комисар Попов в най-успешния български сериал. След край му, актьорите взеха решение да се впуснат в нещо друго и сътвориха пиесата. И до момента в който всички чакат, че поради името й звездите от " Под прикритие " се изживяват на сцената като сътрудници на тайните служби, в действителност те са сътрудници на... недвижими парцели.



След 3 сполучливи сезона и над 80 представления в цяла България, сътрудниците на Владо Пенев - Александър Сано, Бойко Кръстанов, Ивайло Захариев, Иво Йончев, Йосиф Шамли, Роберт Янакиев и Снежана Макавеева, трябваше да разсмеят Монреал, Торонто, Чикаго, Бостън и Ню Йорк. Сега обаче българите оттатък Океана ще се срещнат със своите любимци през пролетта, за когато е отсрочено турнето.

" Всички влязоха в ситуацията на Бойко и Ивайло, защото функциите в продукциите, които получиха, не бяха за изпускане ", разясняват театрали пред ПИК.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР